Numer producenta:
RCBM-4/4R Stacja do zup marki Royal Catering RCBM-1/4R przeznaczona jest do użytku w branży
HoReCa. Sprawdzi się w miejscach przygotowywania potraw dla większej liczby osób: w bufetach. hotelach. restauracjach. w kuchniach na obozach i koloniach. Dzięki prostej obsłudze bemar hot pot z powodzeniem posłuży jako element szwedzkiego stołu na bankiecie.
Stal szlachetna. z której wykonano urządzenie. jest bezpieczna dla żywności. Model RCBM-4/4R
ma 4 osobne komory (o pojemności wlewczej 2.75 l) idealne do gotowania i podgrzewania zup. sosów oraz innych potraw.
Cechy i funkcje produktu
RCBM-1/4R :Uniwersalność - do gotowania i podgrzewania potraw
Ochrona - kąpiel wodna minimalizuje ryzyko przypalenia
Wygoda - termostat utrzymuje dania w odpowiedniej temperaturze
Intuicyjność - wielofunkcyjne pokrętła
Solidność - stal szlachetna
Funkcjonalność - 4 oddzielne komory grzewcze
Parametry techniczne |
Stan artykułu | Nowy |
Zasilanie | 230 V |
Moc | 600 W (4 x 150 W) |
Temperatura grzania | 30 – 110°C |
Liczba komór | 4 |
Maks. pojemność całkowita | 3.8 l |
Maks. pojemność wlewcza | 2.75 l |
Maks. pojemność kąpieli wodnej | 1 l |
Przewód zasilający | 1.4 m |
Wymiary (DxSxW) | 44 x 41.5 x 31.5 cm |
Waga | 11.4 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 51 x 46 x 36 cm |
Waga wysyłki | 12.8 kg |
Zakres dostawy:- stacja do zup RCBM-4/4R
- instrukcja PL