Nazwa producenta:
RCCF-230WFontanna do FONDUE z czekolady RCCF-230W marki Royal Catering idealnie sprawdzi się w firmach cateringowych. podczas wesel. urodzin. bankietów oraz innych uroczystości. Urządzenie pozwala przygotować
jednorazowo 6 kg ciekłej czekolady lub innego produktu np. syropu. sosu albo roztopionego sera spływającego kaskadowo
po 4-piętrowej wieży.
Zakres temperatury pracy wynosi
30-110°C. Energooszczędna grzałka pracuje z mocą
230 W. Dwa niezależne przełączniki zapewniają łatwą obsługę. Wieża. ślimak oraz misa wykonane są
ze stali nierdzewnej. Materiał ten charakteryzuje się niską podatnością na trwałe zabrudzenia i uszkodzenia mechaniczne. Regulowane nóżki fontanny do ciekłej czekolady pozwalają wypoziomować urządzenie RCCF-230W. a także tłumią i amortyzują drgania. Urządzenie jest
bardzo ciche w trakcie pracy.
Cechy i funkcje: - - grzałka o mocy 230W
- - zakres temperatury 30-110°C
- - jednorazowe przygotowanie 6 kg roztopionej czekolady
- - dwa niezależne przełączniki do podgrzewania i uruchamiania ślimaka
- - regulowane nóżki urządzenia
- - misa o pojemności 3 l
Parametry techniczne |
Model | RCCF-230W |
Nr katalogowy | 1559 |
Stan artykułu | Nowy |
Napięcie | 230 V |
Moc | 230 W |
Pojemność całkowita | 6 kg |
Pojemność misy | 3 kg |
Zakres temperatury | 30 – 110°C |
Piętra | 4 |
Materiał fontanny | Stal szlachetna |
Materiał obudowy | Stal szlachetna |
Wymiary (DxSxW) | 33.20 x 33.20 x 60.00 cm |
Waga | 5.90 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 69.00 x 38.00 x 38.00 cm |
Waga wysyłki | 7.90 kg |
W zestawie: - - Fontanna do FONDUE z czekolady RCCF-230W
- - instrukcja PL
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.