Nazwa producenta:
RCNK-4 Profesjonalny warnik gastronomiczny do gotowania makaronu oraz pierogów. Bez problemu poradzi sobie z gotowaniem zamrożonych potraw.
Wykonany w całości ze stali nierdzewnej. posiada dwie oddzielne komory z kranikami do spuszczania wody oraz oddzielnym sterowaniem temperatury. Dzięki takiemu rozwiązaniu można jednocześnie przygotowywać potrawy o różnych smakach oraz jedną komorę wykorzystywać do gotowania a drugą z inną temperaturą do podgrzewania już gotowych potraw.
Koszyki wykonane są ze stalowej siatki o drobnych oczkach. które pozwalają na gotowanie bardzo drobnego i cienkiego makaronu spaghetti. tortellini czy tagliatelle.
Pojemniki z wodą są przykryte pokrywą z otworami na koszyki
CO ZNACZNIE OGRANICZA PAROWANIE I UBYTEK WODY. Cechy i funkcje: - - szybkie nagrzewanie do 110°C
- - płynna regulacja temperatury
- - nowoczesny design wzbogacający atrakcyjność ekspozycji
- - dwie oddzielne komory o pojemności 4 litry każda
- - osobne sterowanie każdej z komór
- - lampki kontrolne
Parametry techniczne |
Model | RCNK-4 |
Nr katalogowy | 1233 |
Materiał | Stal szlachetna |
Moc | 2 x 1500W |
Napięcie | 230 V |
Zakres regulacji temperatury | 30-110?C |
Liczba koszy | 4 |
Średnica kosza | 13.5 cm |
Wysokość kosza | 14 cm |
Pojemność zbiornika | 4 l |
Wymiary (DxSxW) | 53.00 x 42.20 x 30.00 cm |
Waga | 9.50 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 58.00 x 48.00 x 34.00 cm |
Waga wysyłki | 12.85 kg |
W zestawie: - - Warnik do makaronu
- - Kosze z uchwytami – 4 szt.
- - Perforowane podstawki
- - Instrukcja PL
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.