Nadziewarka elektryczna do kiełbas marki Hendi to wysokiej jakości urządzenie. które sprawdzi się do przygotowywania własnych wyrobów wędliniarskich w restauracjach. barach. gospodarstwach agroturystycznych. sklepach mięsnych czy w innych punktach gastronomicznych.
Cechy produktu:
- Wykonana ze stali nierdzewnej.
- Pojemność 15 l = ok. 13 kg mięsa.
- Elektryczny silnik przesuwający tłok nadziewarki.
- Regulowana prędkość przesuwu tłoka w zakresie 0-10 mm/s umożliwia dokładne dostosowanie prędkości napełniania w zależności od konsystencji farszu oraz wielkości i grubości osłonki.
- Możliwość załączania pracy nadziewarki za pomocą pedału nożnego.
- W zestawie 4 lejki o średnicach: 16. 22. 32 i 38 mm. wszystkie o długości 180 mm.
- Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej.