Elektryczny piec wędzarniczy o mocy 1600 W marki Hendi to urządzenie. które znajdzie zastosowanie w małych restauracjach. sklepach mięsnych czy gospodarstwach agroturystycznych serwujących własne wyroby. Z jego pomocą użytkownik może nadać pobudzający apetyt aromat dla swojskich mięs. warzyw czy ryb.
Kompaktowe rozmiary połączone z wydajnością i jakością wykonania konstrukcji sprawiają. że korzystanie z szafki do wędzenia do sama przyjemność. W celu zwiększenia wygody pracy z piecykiem został on wyposażony w podwójnie izolowane drzwi zamykane na magnes oraz termostat regulujący temperaturę. Dodatkowo użytkownik może kontrolować temperaturę wędzenia za pomocą termometru wbudowanego w drzwi.
Cechy i funkcje: – wykonanie ze stali nierdzewnej. – podwójnie izolowane drzwi zamykane na magnes. – termometr wbudowany w drzwi. – regulacja temperatury za pomocą termostatu. – moc 1600 W. – otwór wentylacyjny z tyłu obudowy. – 3 ruszty i 3 haczyki na mięso w zestawie.
Parametry techniczne:
- Moc - 1600 W
- Materiał - Stal nierdzewna
- Liczba rusztów w zestawie - 3
- Wymiary rusztu (DxS) - 400 x 279 mm
- Liczba haków w zestawie - 3
- Wymiary urządzenia (DxSxW) - 540 x 380 x 720 mm
W zestawie: – piec wędzarniczy elektryczny. – hak wędzarniczy – 3 szt.. – ruszt wędzarniczy (400x279 mm) – 3 szt.