Nazwa producenta:
RCES 580H Profesjonalny
salamander gastronomiczny w krótkim czasie pozwoli na podgrzanie różnych potraw. Za wydajność urządzenia odpowiedzialny jest
element grzewczy o mocy 3250 W. który zapewnia temperaturę w zakresie
50 - 300° C. Wbudowany
termostat pozwala na utrzymanie odpowiedniego poziomu grzania. co wpływa na
optymalne zużycie energii elektrycznej. Temperatura jest ustalana za pomocą dużego
pokrętła z czytelną skalą.
Obudowę urządzenia wykonano
ze stali nierdzewnej. Jest ona odporna na trwałe zabrudzenia oraz uszkodzenia mechaniczne. Dodatkowo za utrzymanie higieny wewnątrz opiekacza odpowiedzialna jest
specjalna szuflada na okruchy.Chromowany ruszt o
powierzchni 34.5 x 43 cm umożliwi podgrzewanie potraw o różnych rozmiarach.
Wysokość kratki jest regulowana. co pozwoli na optymalne grillowanie dań. Ponadto salamander posiada wbudowany
TIMER. który można ustawić za pomocą pokrętła
w zakresie 0 - 15 min. Stabilność urządzenia jest zagwarantowana przez gumowe nóżki.
Cechy i funkcje: - - Wydajność - efektywna grzałka o mocy 3250 W.
- - Regulacja temperatury - możliwość ustawienia grzania w zakresie 50-300°.
- - Timer - do 15 minut podgrzewania
- - Łatwe czyszczenie - obudowa wykonana ze stali nierdzewnej. szuflada na okruchy.
- - Mobilność - niewielki rozmiary i waga.
- - Stabilność - gumowe nóżki chroniące przed ślizganiem się.
Parametry techniczne |
Model | RCES 580 |
Nr katalogowy | 1077 |
Stan artykułu | Nowy |
Zasilanie | 230 V |
Moc | 3250 W |
Materiał | Stal nierdzewna |
Timer | Do 15 minut |
Zakres temperatury | 50-300°C |
Wymiary rusztu | 34.5 x 43.0 cm |
Nóżki | Gumowe |
Wymiary (DxSxW) | 42.50 x 58.00 x 39.50 cm |
Waga | 15.00 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 65.00 x 50.00 x 45.00 cm |
Waga wysyłki | 17.50 kg |
W zestawie: - - Opiekacz Salamander
- - Ruszt
- - Rączki – 2 szt.
- - Instrukcja PL