Wędzarnia elektryczna od Royal Catering RCRO-1300 przeznaczona jest do wędzenia na zimno. ciepło i gorąco wędlin. ryb. sera. różnych mięs itp. Sprawdzi się jako wyposażenie gospodarstwa agroturystycznego. hotelu. zajazdu. restauracji. a także prywatnego domu. Zakres temperatury od 0 do ponad 100°C pozwala przygotować wiele rozmaitych produktów. Nad procesem wędzenia czuwa timer wyłączający urządzenie po maks. 120 minutach. Model RCRO-1300 wyposażony jest w 8 rusztów. miskę na ściekający tłuszcz. tacę oraz inne użyteczne akcesoria.
Cechy i funkcje produktu:
- Uniwersalność - wędzenie na zimno. ciepło i gorąco
- Użyteczność - dla branży HoReCa i prywatnych odbiorców
- Praktyczność - czas pracy od 0 do 120 minut
- Wygoda - szuflada do uzupełniania zrębków wędzarniczych